İrem Helvacıoğlu ve yeni aşkı el ele! 'Birbirimizi tanıma aşamasındayız...'

İrem Helvacıoğlu ve yeni aşkı el ele! 'Birbirimizi tanıma aşamasındayız...'
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz, Annenin Sırrıdır Çocuk gibi başarılı dizilerde rol alanİrem Helvacıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça bahsettiriyor.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, yeni sevgilisiyle el ele yürürken görüntülendi. Ünlü isim, muhabirlerin sorularını da yanıtlamayı ihmal etmedi.

İrem Helvacıoğlu, önceki gün yeni sevgilisi, iş insanı Ural Kaspar ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçen hafta aşkları belgelenen çift ilk kez konuştu.

'RESTORANDA TANIŞTIK'

Helvacıoğlu “Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural’ın restoranı var, orada tanıştık. Şimdi iyiyiz, muyluyuz” dedi.

DAHA ÇOK ERKEN…

“İleride evlilik olur mu?” sorusuna ise “Şu an için bir şey söylemek doğru olmaz, daha çok erken. Birbirimizi tanıma aşamasındayız” cevabını verdi...

Sen Anlat Karadeniz'de hayat verdiği Nefes karakteri ile hafızalara kazınan başarılı isim İrem Helvacıoğlu en son Yürek Çıkmazı dizisinde rol aldı. Yer aldığı projelerde adından söz ettiren Helvacıoğlu yeni aşkını Instagram hesabından ilan etmişti.

Yürek Çıkmazı iyi giderken, İrem Helvacıoğlu'nun içine çekildiği durum can  sıkıcı bir noktaya geldi!

33 yaşında olan güzel oyuncu en son Yolaç Özcan ile beraberdi. 2022 yılını Yolaç Özcan ile karşılayan İrem Helvacıoğlu, Yolaç Özcan'dan mart ayında ayrılmıştı.

İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti: Ural Kaspar ilk poz - Son Dakika  Magazin Haberleri | N-Life

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞMIŞTI...

Helvacıoğlu’nun yeni sevgilisinin paylaştığı kareyi kendisi de Instagram sayfasının hikayeler kısmına eklemişti. Ünlü isimle yeni bir aşka yelken açan Ural Kaspar bir restoran işletmecisi.

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisi ile karşımıza çıkan İrem Helvacıoğlu, Türkiye'nin başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi ile parlayan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.