İsimsiz telefon kabusu oldu! Nagihan Karadere soluğu savcılıkta aldı...

İsimsiz telefon kabusu oldu! Nagihan Karadere soluğu savcılıkta aldı...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Milli atlet Nagihan Karadere'nin hayatı telefonuna gelen isimsiz aramalar nedeniyle kâbusa döndü. Uzun süredir tanımadığı bir numaranın kendisini rahatsız ettiğini söyleyen sporcu, soluğu savcılıkta aldı.

Milli sporcu ve fenomen Nagihan Karadere, geçtiğimiz yıldan beri tanımadığı bir kişiden akşam saatlerinde taciz telefonları alıyordu.

TANIŞIKLIĞIMIZ YOK!

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Karadere, arayan kişinin huzurunu bozduğunu belirtip "Aramızda hiçbir tanışıklık ve husumet olmamasına rağmen sürekli arıyor ve dalga geçiyor" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI…

Nagihan Karadere, şüpheli şahsın kendisini takıntı haline getirdiğini, bulduğu her fırsatta farklı numaralardan arayarak rahatsız ettiğini anlattı.

Dilekçede, şüphelinin telefon numarası belirtildi ve kimliğinin tespit edilip hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan dava açılması talep edildi.

Savcılık şikayet üzerine soruşturma başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.