Işın Karaca: "Eylem Tok'un eski eşi Bülent Cihantimur yanlış ilaç verdi annemin kalbi durdu!"

Işın Karaca:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sanatçı Işın Karaca, canavar anne Eylem Tok'un eski eşi Bülent Cihantimur hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Karaca, eski eşi ve oğlunun Amerika'ya kaçmasında parmağı olduğu iddia edilen estetik cerrahı hakkında şöyle konuştu: Annemi 3 kere ameliyat etti. Kadının yüzü yamuldu. Kulak memesi yok. Bu yetmiyor annem sakinleşsin diye verdikleri ilaç nedeniyle annemin kalbi duruyor. 10 sene önce bu kadının hayatının içine etti...

Türkiye'nin konuştuğu kaza İstanbul'da yaşanmıştı. Sözde 'yazar' Eylem Tok ile doktor Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğulları Timur, ehliyetsiz kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci'nin ölüme yol açtı.

Eylem Tok, kazadan kısa bir süre sonra soluğu olay yerinde aldı. Yaralıların telefonunu çalıp, oğluyla birlikte Mısır üzerinden Amerika'ya kaçtı.

Anne Tok ile oğlu New York'ta taksiye binerken objektiflere takıldı…

Görüntülendiklerini fark edince güldüler…Kaçak anne Eylem Tok ve oğlu ABD sokaklarında!

IŞIN KARACA: ANNEMİ BİRKAÇ KEZ AMELİYAT ETTİ...

Ünlü sanatçı Işın Karaca ise bir televizyon kanalında estetik cerrahı Bülent Cihantimur ile ilgili açıklamalar yaptı. Karaca, bundan tam 10 yıl önce annesinin doktor Bülent Cihantimur tarafından birkaç kez ameliyat edildiğini anlattı.

IŞIN KARACA: YANLIŞ İLAÇ VERDİ ANNEMİN KALBİ DURDU...

Işın Karaca, canlı yayında "Annem ben yüz gerdirmek istiyorum dedi. Gitti kendi ayarladı. Günü geldi götürdüm ameliyata. Annemi 3 kere ameliyat etti. Kadının yüzü yamuldu. Kulak memesi yok. Bu yetmiyor annem sakinleşsin diye verdikleri ilaç nedeniyle annemin kalbi duruyor. Bu çok ciddi bir şey. O günü çok net hatırlar. Telefonlara çıkmadı. Karısını oğlunu götüren şahıslardan bir tanesi benimle konuştu. İşte doktor bey meşgul biz size dönelim. Hata varsa telafi etmek isteriz falan dediler. Annem güzelliğine düşkün bir kadındır yaşlanmak istemez. 10 sene önce bu kadının hayatının içine etti." diye konuştu.

Eylem Tok'a da tepki gösteren Işın Karaca, "Sen misin anne! Bu mu annelik! Ve baba ortada yok öyle mi? Neredesin çık ortaya… Benim hıncım hırsım ayrı. Bu sınavın en büyüğü oldu onun için. O adamın ne günahı vardı. Motoru bozulmuş..." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.