SON DAKİKA

Jigolo Saygın... Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu “Tam Bir Centilmen” den ilk tanıtım geldi...

Jigolo Saygın... Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu “Tam Bir Centilmen” den ilk tanıtım geldi...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Çağatay Ulusoy'un jigolo Saygın karakterini canlandırdığı "Tam Bir Centilmen" filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Filmde Ebru Şahin, Şenay Gürler ve Haki Biçici de rol alıyor.

Çağatay Ulusoy, yeni filmi “Tam Bir Centilmen” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun jigolo Saygın karakterine hayat verdiği filmin ilk tanıtımı yayınlandı.

Saygın Karakteriyle Farklı Bir Rol…

Filmde, Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Saygın, zarif, etkileyici ve karizmatik bir jigolo olarak karşımıza çıkıyor. Tanıtımda, Saygın karakterinin kadınlar üzerinde yarattığı etki ve karşılaştığı zorluklar ön plana çıkıyor. Ulusoy’un bu rolü, hayranları arasında büyük merak uyandırdı.

Güçlü Oyuncu Kadrosu…

Filmde Çağatay Ulusoy’a, başarılı oyuncu Ebru Şahin eşlik ediyor. İkilinin yanı sıra, Şenay Gürler ve Haki Biçici de kadroda yer alan diğer önemli isimler arasında bulunuyor. Bu güçlü kadro, filmi izleyiciler için daha da cazip hale getiriyor.

Yönetmen ve Senarist Hakkında…

Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay’ın oturduğu, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı bu yapım, jigololuk yapan bir adamın aşık olmasıyla değişen hayatını anlatacak. Hem yönetmen hem de senarist, daha önceki başarılı projeleriyle tanınıyor ve bu filmde de izleyicilere etkileyici bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.