SON DAKİKA

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e aşk dolu kutlama!

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e aşk dolu kutlama!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında görkemli bir törenle dünyaevine girdi. İlişkilerinde iniş çıkışlı dönemler yaşayan ve hatta boşanacakları iddia edilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde verdikleri müjdeli haberle magazin gündeminde yer aldı. Hamile olan Neslihan Atagül'den bugün sosyal medyada büyüyen karnıyla paylaşım geldi. Atagül'ün eşi Kadir Doğulu ise eşinin doğum gününe özel aşk dolu bir kutlama mesajı yayınladı. İşte Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül için yaptığı o özel paylaşım!

“Yaprak Dökümü, Fatih Harbiye, Kara Sevda, Sefirin Kızı, Gecenin Ucunda” gibi birçok projede yer alan Neslihan Atagül'ün 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Kadir Doğulu geçtiğimiz yıla ihanet haberleriyle damga vurmuştu.

Kadir Doğulu hakkındaki 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını reddeden Neslihan Atagül, adeta söylentilere kulak tıkamıştı.

HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıkladı.

Neslihan Atagül hamile mi? O sosyal medya paylaşımı sonrası gündem oldu! -  Magazin Haber

DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL PAYLAŞIM: BEN MUTLUYUM!

Hamile olan Neslihan Atagül'den bugün sosyal medyada büyüyen karnıyla paylaşım geldi. Atagül paylaşımının altına, "Ben mutluyum! Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz . Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız!" notunu ekledi.

"BÜYÜYEN AİLEMİZ…"

Atagül'ün eşi Kadir Doğulu ise eşinin doğum gününe özel aşk dolu bir kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Doğulu ise, "İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çoook uzun yıllarımız olsun… Seni Çok Seviyorum…" paylaşımını yaptı.

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e aşk dolu kutlama! Kadir Doğulu: Büyüyen  ailemiz… - - Magazin Haberleri

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.