Kenan Doğulu'dan Yılmaz Erdoğan'a 'sevişme' sorusu: "Çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin!”

Kenan Doğulu'dan Yılmaz Erdoğan'a 'sevişme' sorusu:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 50. Yaşını Beren Saat ve birçok isimle kutladı. Partiye katılan isimlerden biri de Yılmaz Erdoğan oldu. Kenan Doğulu’nun Yılmaz Erdoğan’ı sahneye davet ederken ki sorduğu soru gündem oldu. Erdoğan’ın bozulduğu anlar dikkat çekti.

Sahne performansıyla ve şarkılarıyla dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Kenan Doğulu, dün akşam 50. yaşını eşi Beren Saat ve sevdikleriyle kutladı.

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ ile Selçuk Yöntem'in de katıldığı partide; Beren Saat, Kenan Doğulu için gitar şeklinde beyaz bir pasta yaptırdı.

SORDUĞU SORU ŞAŞIRTTI…

Ünlü şarkıcı Doğulu, Yılmaz Erdoğan’ı sahneye davet etti. Doğulu’nun Yılmaz Erdoğan’a sorduğu soru ise şaşkınlığa sebep oldu. Aynı zamanda kahkahalara da boğdu.

"ÇOK SEVİŞMENİN ZARARI VAR MI?"

Kenan Doğulu, Yılmaz Erdoğan’a "Çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin” diye sordu.

YÜZ İFADESİ DİKKAT ÇEKTİ

Kısa bir süre önce Cansu Taşkın ile görüntüleri ortaya çıkan Erdoğan bu soru karşısında bozuldu. Yüz ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.