SON DAKİKA

Kerem Bürsin’den aşk bombası! Yeni aşkı hangi ünlü ismin torunu çıktı?

Kerem Bürsin’den aşk bombası! Yeni aşkı hangi ünlü ismin torunu çıktı?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Son dönemde Devrim Özkan ile birlikte rol aldığı ‘Mavi Mağara’ filmiyle gündemde olan Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ilgili önemli bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, bir süredir merak konusu olan aşk hayatını açıklığa kavuşturarak bir sevgilisi olduğunu itiraf etti. Bürsin'in kalbini çalan kişinin ise Sabancı ailesinin torunu Melisa Tapan olduğu ortaya çıktı.

Bir dönem Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ve son dönemde de rol aldığı dizilerle gündeme gelen Kerem Bürsin'in aşk hayatı merak ediliyor.

Serenay Sarıkaya Kerem Bursin'i Kıskanınca Krizlere Girdi! - Foto Galeri -  Memurlar.Net

Devrim Özkan ile başrolünde olduğu ‘Mavi Mağara’ filmiyle gündeme gelen Kerem Bürsin sevgilisi olduğunu itiraf etmiş ama kim olduğunu saklamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş bu sırrı ortaya çıkardı. “Kalbim dolu… Çok mutluyum, ilişkimiz çok güzel başladı” açıklamasını yapan Kerem Bürsin'in gönlünü kime kaptırdığı ortaya çıktı.

Bürsin, Sakıp Sabancı’nın da torunu olan Melisa Tapan’la aşk yaşıyor. Kerem Bürsin'in yaklaşık bir ay önce sosyal medyadan takipleşmeye başladığı söylenen Melisa Tapan'la 2 aydır birlikte olduğu iddiası bulunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.