SON DAKİKA

Tarikat hedefindeki Kızıl Goncalar’ın üçüncü bölümü 22 Ocak’ta yayınlanacak...

Tarikat hedefindeki Kızıl Goncalar’ın üçüncü bölümü 22 Ocak’ta yayınlanacak...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin üçüncü bölümü, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) verdiği iki kez program durdurma cezası nedeniyle gelecek hafta da yayınlanmayacak. Dizinin üçüncü bölümü 22 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

Seküler ve muhafazakâr hayatların anlatıldığı Kızıl Goncalar dizisinin üçüncü bölümü, RTÜK’ün “toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılıklar” bulunduğu gerekçesiyle iki kez program durdurma cezası vermesi nedeniyle gelecek hafta da yayınlanmayacak.

Dizinin X hesabındaki paylaşıma göre Kızıl Goncalar’ın üçüncü bölümü 22 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Ne oldu?

Seküler ve muhafazakâr hayatların anlatıldığı Kızıl Goncalar dizisi, henüz iki bölüm yayınlanmış olmasına rağmen tartışılmaya devam ediyor. RTÜK, dizinin bazı sahnelerinde “toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılıklar” bulunduğu gerekçesiyle FOX TV’ye yüzde 3 idari para cezası ve iki kez program durdurma yaptırımı uyguladı.

Dizinin normal şartlarda 8 Ocak’ta yayınlanması planlanan bölümü ceza nedeniyle yayınlamadı. Gold Film imzalı dizinin yapımcısı Faruk Turgut X hesabından, “Bu akşam yayın yok. İdare Mahkemesi ve Bölge İdare Mahkemesi, RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz” diye yazdı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.