Kızılcık Şerbeti'nde 'erotik tavla'... Oynarken soyundular..!

Kızılcık Şerbeti'nde 'erotik tavla'... Oynarken soyundular..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlanan 61. bölümündeki bir sahne ile çok konuşuldu.Henüz iki sezondur yayınlanmasına rağmen şimdiden Türk dizi tarihine adını yazdıran Kızılcık Şerbeti dizisi, yayınlanan her yeni bölümünde gündem olacak sahnelere konu oluyor.

Kızılcık Şerbeti'nde erotik tavla oyunu I Kızılcık Şerbeti 61. bölüme damga  vuran Kıvılcım ve Ömer tavla sahnesi I Evrim Alasya ve Barış Kılıç tavla  oynadı

Dizide Evrim Alasya'nın canlandırdığı seküler anne Kıvılcım'la, Barış Kılıç'ın canlandırdığı modern muhafazakar Ömer'in aşkı daha ilk bölümlerden itibaren çok konuşuldu.

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavla oyunu: Kıvılcım ve Ömer'den  ateşli sahne! - Haber365

Zıt kutupların yaşadığı aşkın ılımlı orta yolu bularak evlendiği, sonrasında Ömer'in hastalığı nedeniyle boşanması ile sarsılsa da ikili birbirinden kopamadı.

İşte o çok konuşulan sahne:

Ve 61. bölümde tekrar nikah masasına oturdular...

Kıvılcım'ın Ömer'den istediği ilginç tavla oyunu ise sosyal medyada çok konuşuldu. Bu oyuna göre her kaybeden üzerindeki bir kıyafeti çıkaracaktı.

Ve oyunun kaybedeni Ömer oldu.

İzleyiciler sahne hakkında 'internete özel devamı gelsin' yorumlarını peş peşe sıraladı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.