Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın yeni adresi belli oldu! O rolle geri dönüyor...

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın yeni adresi belli oldu! O rolle geri dönüyor...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisiyle yakın bir zaman önce yollarını ayıran Müjde Uzman, Aşk Evlilik Boşanma’yla imzaları attı.

Yönetmenlik koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturacağı ve senaryosunu ise Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme alacağı ‘Aşk Evlilik Boşanma’ dizisine oyuncu tarnsferleri devam ediyor. Show TV’nin Gold Film imzalı projesi Kızılcık Şerbeti’nde üstlendiği ‘Alev Arslan’ karakteriyle öne çıkan Müjde Uzman, 'Aşk Evlilik Boşanma’ kadrosuna katıldı.

Müjde Uzman'ın yırtmaçlı banyo pozlarına beğeni yağdı! - Cine5 Tv Magazin -  Cine5 Tv Magazin

Gaye, Naz ve Güner isimlerinde üç kadının hikayesini gözler önüne seren ‘Aşk Evlilik Boşanma’ Karga Seven Pictures imzası taşıyor.

Bilindiği üzere Müjde Uzman, Evlilik Hakkında Her Şey, Savaşçı, Kiralık Aşk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Fatih, Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, Halil İbrahim Sofrası, Kapalıçarşı, Akasya Durağı, Paramparça Aşklar, Aşk Bir Hayal, Babamın Günahları ve 20 Dakika gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.