Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in hayali: "Hâlâ iyi bir oyuncu olmak istiyorum..!"

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in hayali:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çeken karakterlerden biri de Çimen oldu. Kıvılcım'ın küçük kızı, Doğa'nın kız kardeşi Çimen'e genç oyuncu Selin Türkmen hayat veriyor. Türkmen, Elele dergisinin nisan ayının kapak yıldızı oldu.

Selin Türkmen'i, "Genç ve Cesur" olarak tanımlayan derginin yaptığı çekimde oyuncu, "Aslında hayallerimi hep aynı şey süslüyordu. İyi bir oyuncu olmak. Hâlâ iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Hep üzerine biraz daha koyarak, dünden daha iyi olmak istiyorum" dedi.

Türkmen, doğuştan sahip olduğu enerjisiyle yıldızı her geçen gün daha da parlıyor. 

Genç yıldız, yeteneklerini cesaretiyle, hedeflerini hayalleriyle zirveye taşıyor.

Selin Türkmen, 'Kızılcık Şerbeti’nde yer almaya nasıl karar verdiğini ise şu sözlerle ifade etmişti:

“Sektördeki ilk projem olmasından dolayı, Kızılcık Şerbeti beni seçti diyebiliriz. Bu projenin senaryosunu ilk okuduğumda hikâyeye, karakterlere, kendi karakterime bayılmıştım. Çimen’in benim olmasını çok istemiştim. Çok ses getireceği ve çok güçlü bir proje olacağı en başından belliydi ve ben bu hikâyenin bir parçası olmak istedim. Bu dizi bana geldiğinde “Evrim Alasya da Kıvılcım rolünde.” demişlerdi ve ben büyük bir Evrim Alasya fanıyımdır. Aynı gün Evrim’le yolda karşılaşmıştım ve içimden bir ses “Bu iş tamam, sen bu artık Çimen’sin!” demişti.”

SELİN TÜRKMEN KİMDİR?

Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Hukuk fakültesi mezunu olan genç oyuncu, ilk olarak Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisiyle tanındı. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Çimen karakteri ile yıldızı parlayan Türkmen, performansıyla izleyicilerden tam not alıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.