Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kalbini iş insanına kaptırdı..!

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kalbini iş insanına kaptırdı..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Görkem rolüyle gündemde olan Özge Özacar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. İddialara göre güzel oyuncu Oğuz Özmen ile yeni bir aşka yelken açtı.

Özge Özacar reklam filmlerinin ardından son aylarda fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Görkem rolüyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile birlikte katıldığı Fenerbahçe etkinliğiyle de gündeme gelen oyuncu yeni aşka yelken açtı.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; kalbini genç iş insanlarından Oğuz Özmen’e kaptırdı. Güzel oyuncu Oğuz Özmen’le Clubhouse Bebek’te görüldü.

Özmen, Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almıştı. Özmen ile Özacar’ın bir sosyal sorumluluk projesi nedeniyle ortak arkadaş grubu sayesinde tanıştığı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.