Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan sosyal medyada 'aşka' geldi..!

Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan sosyal medyada 'aşka' geldi..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Hafsanur Sancaktutan-Kubilay Aka çifti gündemden düşmüyor. "Ortalıkta adam kalmadı" açıklamasının üzerinden çok geçmeden gönlünü ünlü oyuncu Kubilay Aka'ya kaptıran Hafsanur Sancaktutan sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ünlü çift sosyal medyada aşka geldi.

Meslektaşı Kubilay Aka ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Instagram hesabında ayna selfiesinin de yer aldığı 10 pozdan oluşan bir paylaşımda bulundu.

KUBİLAY AKA'DAN HAFSANUR SANCAKTUTAN'IN PAYLAŞIMINA ERİYEN YÜZ VE KALP EMOJİSİ

Yayımladığı gönderiye "Ben öyle uygun gördüm. Kapadokya serisi" notunu düşen Sancatutan’a sevgilisi Kabilay Aka’dan eriyen yüz ve kalp emojisi geldi.

Hafsanur Sancaktutan da sevgilisinin yorumuna kalp emojisiyle yanıt verdi.

Son dakika.. 'Adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka  sevgili mi? - Magazin Haberleri - Milliyet

"ORTALIKTA ADAM KALMADI" DEMİŞTİ!

Hayatında kimse olmadığını "Ortalıkta adam kalmadı" diyerek ifade eden ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın açıklaması çok konuşulmuştu. Güzel yıldızın, bu sözler üzerinden çok geçmeden meslektaşı Kubilay Aka ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka el ele görüntülenmişti. Kubilay Aka, Sancaktutan otomobiline binerken, "Hani adam yoktu!" diyerek herkesi gülümsetmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.