Magazin kulislerini hareketlendiren iddia! Ebru Gündeş hamile mi?

Magazin kulislerini hareketlendiren iddia! Ebru Gündeş hamile mi?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Osman Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı. Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile ilişkisini evlilikle taçlandırdı, ancak ünlü sanatçıyla ilgili yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu magazin kulislerinde bugün yer aldı. İşte Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddiasıyla ilgili o gelişmenin detayları!

Ebru Gündeş'in Değişimi Olay Oldu! Onu Gören Herkes Şaşırdı.. - Son Dakika  Ekran Haber

Başından üç evlilik geçen Ebru Gündeş, 2023'ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir ilişki yaşadığı iddia edildi. Bu birliktelik büyük yankı uyandırırken Ebru Gündeş ve sevgilisi Murat Osman Özdemir'in 12 yaş farkı da gündeme geldi.

'EŞİNDEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİ OLDULAR' İDDİASI...

İki yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve o dönem Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir'in eşinden boşanır boşanmaz Ebru Gündeş'e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti.

SÜRPRİZ KARARLA DUBİA'DE EVLENDİ...

Magazin gündeminde bu tarz haberler yer alırken çift, sürpriz bir şekilde Dubai'de evlendi. Düğünden kareler de magazin gündeminde ses getirdi.

MAGAZİN KULİSLERİNİ HAREKETLENDİREN İDDİA...

Ebru Gündeş'in sürpriz evliliğin arkasında yatan gerçek ise magazin kulislerini hareketlendirdi.

"EBRU GÜNDEŞ 4,5 AYLIK HAMİLE!"

Ortaya atılan iddia ise Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğuydu.

"KESİN OLARAK SÖYLÜYORUM…"

Ses sanatçısı Onur Akay, apar topar evlenen Ebru Gündeş'in hamile olduğunu, "Kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum" diyerek sosyal medyadan duyurdu.

"İDDİAYI KESİN OLARAK DOĞRULATTIM"

Ebru Gündeş hamile olduğunu öğrendiğinde çiftin imam nikahı yaptığını dile getiren Akay, "Ebru Gündeş'le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru'nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş'in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler. Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum" diye konuştu.

Ebru Gündeş, balayından döndü ve yeni eşiyle yeni evine yerleşti. Kanlıca'daki yalısından Acarkent'e taşınan sanatçının aylık kirası dudak uçuklattı! 2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir ilişkiye yelken açan Ebru Gündeş, ilişkisini evlilikle taçlandırdı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.