SON DAKİKA

Mehmet Ali Erbil 6'ncı kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! Evleneceği isim belli oldu!

Mehmet Ali Erbil 6'ncı kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! Evleneceği isim belli oldu!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Magazin basınına aşkları ile sık sık gündem olan 66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil  6 evliliğine hazırlanıyor…

Şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda '66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm yani' açıklamasını yapmıştı...

Bugüne kadar beş kez nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil ile ilgili bomba iddia geldi…Ünlü şovmen altıncı kez nikah masasına oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Yine iddialara göre yaklaşık 5 ay önce Almanya'da yaşayan 24 yaşındaki Gülseren Ceylan isimli genç kızla Instagram'dan tanışan Erbil, genç kıza aşık oldu.

Almanya'dan İstanbul'a gelerek sanatçının Yeniköy'deki evine yerleşen Gülseren Ceylan, sanatçının evlilik teklifini kabul etti... Mehmet Ali Erbil'in arabası önünde poz veren genç kız bu fotoğrafları da Instgram sayfasına koymayı da ihmal etmedi.

Mehmet Ali Erbil 1980-2011 yılları arasında toplamda 5 evlilik yaptı...Bu evliliklerinden Sezin (35), Yasmin (21) ve Ali Sadi (11) isimli üç çocuğu oldu…

Kaynak: Yeni Günaydın

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.