SON DAKİKA

Melisa Döngel ile Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz aşk mı yaşıyor? Döngel'den açıklama geldi...

Melisa Döngel ile Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz aşk mı yaşıyor? Döngel'den açıklama geldi...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan son olarak Kirli Sepeti dizisiyle ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla çok konuşulmuştu...Bir süredir kalbi boş olan Melisa Döngel'in adı son olarak Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anıldı. Melisa Döngel ile Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz aşk mı yaşıyor? Güzel oyuncu Melisa Döngel'den Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk haberlerine ilk açıklama geldi...

Rapçi Sefo ve Sergen Yalçın'la yaşadığı aşklarla gündeme gelen oyuncu Melisa Döngel'in, bir YouTube kanalında yaptığı açıklama olay olmuştu. Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla çok konuşulmuştu..

Bir süredir kalbi boş olan Melisa Döngel'in adı son olarak Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anıldı.

Döngel, Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk iddiaları hakkında "Hayatımda kimse yok. Keşke birisi olsa. Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil... Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında sorulursa Fenerbahçe taraftarıyım" diyerek gülümsedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.