SON DAKİKA

Melisa Döngel önce Marilyn Monroe oldu şimdi de Emel Sayın olacak...

Melisa Döngel önce Marilyn Monroe oldu şimdi de Emel Sayın olacak...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.

Cem Karaca'nın hayatını anlatacak filmde başrol oynamaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu, rolü için imaj tazelemesiyle gündeme gelmişti. Anadolu rock müziğinin kurucularından Cem Karaca'nın hayatını konu alacak filmin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstleniyor.

Cem Karaca filminde başrol İsmail Hacıoğlu'nun | N-Life

"Cem Karaca'nın Gözyaşları" adını taşıyan filme yeni bir isim dahil oldu. Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın da danışmanlık yapacağı filmde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman kamera karşısına geçecek.

Filmin senaryosuna son olarak Emel Sayın‘lı sahneler de eklendi. Bu rolü oyuncu Melisa Döngel üstlenecek.

"Melisa Döngel Çeşme'yi birbirine kattı" iddiası! - SacitAslan.com

Cem Karaca'nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ın, yakın arkadaşı Cem Karaca'ya yaptığı büyük jest anlatılacak.

Henüz Emel Sayın'ı canlandıracak olmasıyla ilgili bir açıklama yapmayan Melisa Döngel Marilyn Monroe rolü için Şamdan Plus'a şöyle konuştu:

'EVİMDE ÜÇ SENEDİR TABLOSU ASILI' 
"Bu rol bana teklif edildiğinde, evimde üç senedir asılı olan Marilyn Monroe tablosuna baktım ve ne kadar büyük bir enerjiyle hayatıma bu projeyi çekmiş olduğumu düşündüm."

"Hayatımda ilk defa seyirciyle göz göze olduğum canlı bir sahne performansı sergileyeceğim. Hem şarkı söyleyeceğim hem dans edeceğim hem de karakter oynayacağım."

Melisa Döngel Marilyn Monroe'yu canlandıracak! 'Broadway in İstanbul Vol.  2' adlı müzikalde... - Mavi Kadın

'ÇOK HEYECANLIYIM' 
"Böyle bir performansı ilk defa tecrübe edeceğim ve ses konusundaki yeteneğimi de keşfedeceğim için çok heyecanlıyım."

Ünlü oyuncu, "Hayalini kurduğun, içinde olmayı çok istediğin bir proje var mı?" sorusunu da şöyle yanıtladı:

'TİTANİK FİLMİNDE OYNAMAYI ÇOK İSTERİM' 
"Titanik filminde oynamayı çok çok isterdim. Böyle tutkulu bir aşkın konu alındığı bir projede oynamak beni çok mutlu eder."

Melisa Döngel röportajında aşk hakkında da konuştu:

"Aşkın sadece iki kişi arasında değil, hayatımızın her anında olduğuna inanıyorum. Bu bir nesne de olabilir, bir obje, bitki ya da hayvan da olabilir."

'AŞK OLMAZSA OLMAZ' 
"Aşk olmazsa olmaz duygumuz. Nefrette de, kıskançlıkta da, sevgide de; yani her duygumuzun altında aşk var. Oynadığım dizilerde genellikle kötü ilişki yaşayan karakterleri canlandırdım."

"Umarım bu enerjiyi hayatıma çekmemişimdir. ‘İptal, iptal, iptal!’ Ben, canlandırdığım karakterlerin aksine her kadın gibi güzel ve mutlu bir evlilik yapmayı çok istiyorum."

İlk oyunculuk deneyimini fenomen yapım 'Arka Sokaklar'da yaşayan, 'Sen Çal Kapımı' ve 'Aşk Mantık İntikam' gibi romantik komedilerde rol alan, son olarak dönem dizisi 'Barbaros Hayreddin Sultan’ın Fermanı'nda kamera karşısına geçen Melisa Döngel, sette makyaj yapmadan önce takipçilerine şaşırtan bir güzellik önerisinde bulunmuştu.

Melisa Döngel'in derin bacak dekolteli pozlarına övgüler yağdı! - Haber365

'BASUR KREMİNİ GÖZÜNÜZÜN ALTINA SÜRÜN' 
Melisa Döngel, "Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz."

"5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi…" ifadelerini kullanmıştı.

Melisa Döngel, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda "Estetik yaptırdın mı?" sorusuna yaptırdığı operasyonları sayarak yanıt vermişti.

'BEN BENLİKTEN ÇIKMIŞIM' 
Döngel, "Çenemde, yanağımda, dudağımda dolgu var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Kilomu da merak ediyorlar 58 kiloyum" demişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.