SON DAKİKA

Melisa Döngel'den aşk itirafı: "Aşkı bana tattırabilen olmadı..!"

Melisa Döngel'den aşk itirafı:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken genç oyuncu Melisa Döngel, Şamdan Plus dergisi için kamera karşısına geçti. Döngel'in iddialı pozları ile sosyal medyada gündem olurken, yaptığı samimi açıklamalar da dikkat çekti.

Güzelliği ve yeteneğiyle yeni nesil oyuncular arasında kendini fark ettiren isimler arasında olan Melisa Döngel, dergi çekimi kamera karşısına geçti.

Samimi açıklamalarda bulunan Döngel'in verdiği iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Bir dönem eski futbolcu Sergen Yalçın ile adı anılan genç oyuncu, "Hayatımda uzun zamandır hiç kimse yok. Aşık oldum diyebileceğim veya aşkı bana tattırabildi diyebileceğim hiç kimse yok.

"HİSSEDİYORUM"

Beraber vakit geçirmekten hoşlandığım, beraber bir şeyler yaptığım kimse olmadı çok uzun zamandır. Dolayısıyla da bu konuda biraz mutsuzum. Ama bu aralar gerçekten aşkın benim hayatıma gireceğini hissediyorum.

Geldi geldi diyeyim de gerçekleşsin manifest. Çok istiyorum ve hayatımın bu döneminde hazır olduğumu hissediyorum ve aşkı kendime çağırıyorum lütfen beni bul.

"AŞK, ÇOK ANİ GELİP YOK OLABİLEN BİR DUYGU"

Aşkın bir ömrü var evet. Aşk, çok ani gelip yok olabilen bir duygu bence. Fakat sevgi daha sürdürülebilir bir duygu. Ben hayatımda partnerim olacak kişiden aşkı değil sevgiyi daha çok tatmak isterim.” diyerek ilişkiden beklentisini açıklıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.