SON DAKİKA

Nilperi Şahinkaya'nın Maslak'ta keyifli başlayan, Bebek'te tatsız şekilde biten gecesi...

Nilperi Şahinkaya'nın Maslak'ta keyifli başlayan, Bebek'te tatsız şekilde biten gecesi...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Nilperi Şahinkaya’nın Maslak’ta keyifli başlayan gecesi, Bebek’te tatsız şekilde sona erdi. Ünlü oyuncu, arkadaşlarıyla beraber yemek yediği mekânda yan masada oturan erkeklerle tartıştı.

SİNİRİMİ EMRE’DEN ÇIKARIYORUM!

Nilperi Şahinkaya önceki akşam Maslak’taydı. Konser izlemeye gelen ünlü oyuncu, yeni saç stiliyle gülümseyerek poz verdi: “Bu saç rengi platin sarı oluyor sanırım. Ben değişiklik yapmayı çok seviyorum. Her rengi denedim neredeyse.” 

Nilperi Şahinkaya ile Emre Yusufi saldırıya uğradı! Festival öncesi olaylı  gece... Burak Deniz küfürler savurdu

Sevgilisi Emre Yusufi’nin de saçlarını çok beğendiğini dile getiren Şahinkaya, “Emre ‘Eğer beğenmezsen, ben çekeceğim bunun derdini, emin ol öyle yaptır’ dedi. Bazen sinirimi ondan çıkarma durumu yaşanıyor sanırım” diyerek güldü.

YEMEKTE GERGİN ANLAR…

Nilperi Şahinkaya, konserin ardından Bebek’e geçti. Oyuncu, ‘Susam’ adlı mekânda kız arkadaşlarıyla buluştu. Yemek sırasında Şahinkaya ile yan masada oturan erkekler arasında tartışma çıktı.

Hararetli bir şekilde erkeklerden birinin yanına giden Nilperi Şahinkaya’yı, gruptan biri elinden tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Oyuncu, tartıştığı kişilerin özür dilemesinin ardından arkadaşlarıyla beraber mekândan ayrıldı.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.