“Ortalıkta adam kalmadı” demişti! Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka ile görüntülendi!

“Ortalıkta adam kalmadı” demişti! Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka ile görüntülendi!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Son Yaz dizisindeki performansıyla oldukça beğenilen ve zarafetiyle sık sık adından bahsettiren Hafsanur Sancaktutan, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportajında "Ortalıkta adam kalmadı" diyerek aşk hayatının durgun olduğunu ifade eden güzel oyuncu, herkesi şaşırtarak yeni bir aşka yelken açtı.

Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda gibi projelerde yer alan 23 yaşındaki oyuncu Hafsanur Sancaktutan, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki cesur sahnesiyle günlerce konuşulan Sancaktutan, son dönemin en popüler isimleri arasında yer alıyor.

"ORTALIKTA ADAM KALMADI"

Ekranların dikkat çeken başarılı güzellerinden Hafsanur Sancaktutan, aşk hayatı sorusuna, "Ortalıkta adam kalmadı" diyerek cevap verince sosyal medyada gündem olmuştu. Verdiği cevaba kendisi bile şaşıran oyuncu "Burayı silin" demek zorunda kalmıştı.

Geçtiğimiz aylarda bacağından çapraz bağ ameliyatı olduğu için Siyah Kalp dizisinden gelen teklifi kabul etmeyen Sancaktutan, ısrarların ardından rolü kabul etti.

ÇEKİMLER İÇİN KAPADOKYA'YA GİTTİ

Tedavisine dizinin çekileceği Kapadokya'da devam etme kararı alan oyuncu, hafta sonu şehre gitti.

KUBİLAY AKA İLE FLÖRT ETMEYE BAŞLADI

Güzel oyuncu Kapadokya'da meslektaşı Kubilay Aka ile bir mekanda baş başa görüntülendi. Çiftin görüntülerini Blog Yağmuru'na atan vatandaşlar, çiftin flört ettiğini duyurdu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.