SON DAKİKA

Oyuncu Hande Erçel, Milano'da..! Erçel 'davet kıyafetiyle' sosyal medyada gündem oldu!

Oyuncu Hande Erçel, Milano'da..! Erçel 'davet kıyafetiyle' sosyal medyada gündem oldu!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Milano'da gerçekleşen mücevher markasının tanıtımında boy gösterdi ve davet tarzıyla sosyal medyada olay oldu.
Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı "Selin" karakteriyle tanınan Hande Erçel, son dönemlerde adını yurt dışında da duyurarak popüler bir isim haline gelmişti. Şimdi ise, yüzü olduğu mücevher markasının etkinliğindeki görünümüyle dikkat çekti.

Kahverengi tonlarında derin yırtmaçlı ve dekolteli bir elbise tercih eden Erçel'in, yırtmacını sürekli eliyle kontrol etmesi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Davetin ardından sosyal medyada Erçel'in tarzı yoğun şekilde konuşuldu.

Ünlü oyuncunun davet tarzı, hayranlarının beğenisini kazanırken, özellikle elbisenin yırtmacıyla ilgili yapılan yorumlar dikkat çekti. 

"Yine harika olmuş", "Muhteşem görünüyor" gibi olumlu yorumların yanı sıra, "Sürekli yırtmacını neden tutuyor?" gibi merak dolu sorular da paylaşıldı.

Hande Erçel'in Milano'daki tanıtım daveti, moda ve güzellik dünyasının yanı sıra geniş bir izleyici kitlesinin de ilgisini çekti ve sosyal medyada gündem konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.