Hazar Ergüçlü bu kez mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı...

Hazar Ergüçlü bu kez mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde dans sahnesiyle büyük bir beğeni toplayan Hazar Ergüçlü sosyal medya sayfasını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Instagram sayfasından paylaştığı gönderilerle takipçileriyle iletişim kuran Hazar Ergüçlü son olarak kırmızı mini elbisesiyle sevenlerini selamladı.

İnci Taneleri’ için geri sayım devam ediyor. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın paylaştığı dizi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. 'İnci Taneleri’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hazar Ergüçlü şimdi ise sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Yeni projesi heyecanla beklenen ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla konuşuldu. Güzel oyuncu, mini elbisesiyle sandalyeye oturarak poz verdi. Ergüçlü’nün tercih ettiği ayakkabı modeli de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güzel oyuncunun tarzına yorum yağdı.

Hazar Ergüçlü, “İnci Taneleri” dizisinde Dilber isimli bir pavyon dansçısı rolünde seyirci karşısına çıkacak. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünü üstlendiği dizi çok yakında Kanal D’de yayın hayatına başlayacak. BKM Yapım imzalı “İnci Taneleri”nin kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Şenol Sönmez.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.