Pınar Deniz, evlilik haberlerini doğruladı! Hamilelik sorularına çarpıcı yanıt: "Kıpkırmızı oldum..!"

Pınar Deniz, evlilik haberlerini doğruladı! Hamilelik sorularına çarpıcı yanıt:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Pınar Deniz, önceki akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Meslektaşı Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan Deniz, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette evleneceklerini doğruladı. Ünlü isim, yöneltilen 'hamilelik' sorusu üzerine 'Kıpkırmızı oldum' dedi.

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz ayrıldı mı? Kıskançlık ayrılık nedeni olarak  görterilmişti... Kaan Yıldırım'dan ayrılık açıklaması

'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu, 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap verdi.

Yüzü olduğu markanın lansman gecesinde görüntülenen ve hamile olduğu iddia edilen Pınar Deniz, evlilik iddialarını doğruladı.

"SİZE SÖYLER MİYİM?"

Kendisine gelen birçok projeyi şimdilerde reddeden Deniz, muhabirlerin hamilelik sorusu karşısında şaşırdı. 2. Sayfa'nın haberine göre ünlü isim "Hamile olsam size söyler miyim?" diyerek güldü.

Yüzük takıldı... Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! - Son Dakika  Magazin Haberleri

"EVET, EVLENİYORUZ"

"Kıpkırmızı oldum" diyen Pınar Deniz açıklamasını, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz" sözleri ile noktaladı.

"ÇOK MUTLU VE YÜKSEK OLDUĞUM BİR ANDI"

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi aldığını şu sözlerle doğrulamıştı: 'O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama teklife özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir anı paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım ama 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru.'

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.