Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'a aile baskısı! ''Daha fazla ertelemeyin...''

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'a aile baskısı! ''Daha fazla ertelemeyin...''
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım aşk hayatlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü çift ile ilgili ortaya atılan bir iddiaya göre ise Yıldırım ailesi ünlü çifte evlilik baskısı yapıyor.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması

Kaan Yıldırım bir süredir aşk yaşadığı fenomen dizi Yargı'nın Avukat Ceylin'i Pınar Deniz'e evlenme teklifi etmişti.

Pınar Deniz'le çektirdiği fotoğrafları ve güzel oyuncunun yüzük taktığı parmağını gösterdiği bir pozu paylaşan Kaan Yıldırım, "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" notunu düşmüştü.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan evlilik sorusuna yanıt! - Magazin  Haberleri - Milliyet

Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırmıştı. Abla Nilüfer Yıldırım'la kısa sürede iyi bir ilişki kuran Deniz'in görümcesiyle yediği içtiği ayrı gitmiyordu.

Abla Nilüfer Yıldırım'ın ardından anne Seyhan Yıldırım'la da bir araya gelen ve sosyal medyadan takipleşmeye de başlayan Pınar Deniz, kaleyi içerden fethederek aile içerisinde kabul görmüştü.

Kendileriyle içli dışlı olan Deniz'i gelinleri olarak görmek isteyen Yıldırım ailesi, hem Kaan Yıldırım'a hem de Pınar Deniz'e 'artık evlenin' baskısı yapıyor.

İddiaya göre özellikle anne Yıldırım'ın, "İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyen" dediği öne sürülüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.