Pınar Deniz'den karnı burnunda poz! Belirginleşen karnı ile ilk paylaşım..!

Pınar Deniz'den karnı burnunda poz! Belirginleşen karnı ile ilk paylaşım..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kaan Yıldırım ile birlikteliğini Roma'da nikah masasına taşıyan çiçeği burnunda gelin Pınar Deniz'den karnı burnunda paylaşım geldi. Yaklaşık 2 aylık hamile olan Pınar Deniz, ilk hamilelik pozunu Paris'te paylaştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! İşte nikâhtan ilk kareler - Magazin  Haberleri - Milliyet

Yaklaşık iki yıldır meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde Roma'da evlenmişti. Sade bi törenle dünyaevine giren çiftin mutluluk kareleri büyük beğeni toplamıştı.

2 aylık hamile olan Deniz, nikahtan hemen sonra soluğu Paris'te aldı. Bir markanın Paris Moda Haftası'nda düzenlediği etkinliğine katılan oyuncu güzelliğiyle nefes kesti.

ÜNLÜ MODELLERLE PODYUMDA YÜRÜDÜ

Beyaz saten bir elbise giyen Pınar Deniz; Kendall Jenner, Cara Delevingne, Andie MacDowell, Jane Fonda ve Eva Longoria gibi dünyaca ünlü modellerle aynı podyumda yürüdü.

Etkinlikte; Oscar ödüllü Jane Fonda ile de bir araya gelen Pınar Deniz, usta oyuncuyla çektirdiği bu fotoğrafını "Seviyorum" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Taze gelin Pınar Deniz'den karnı burnunda poz! Belirginleşen karnı ilk kez görüldü - Resim: 4

ELİYLE GÖBEĞİNİ TUTUP POZ VERDİ

Hamile olduğu bilindiği halde bugüne kadar bu konuda tek cümle etmeyen Pınar Deniz, podyumdan indikten sonra bir ayna karşısında eliyle göbeğini tutup çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

"HALA ETKİSİNDE OLDUĞUM BİR GECE..."

Pınar Deniz, duygularını "Hâlâ etkisinde olduğum bir gece... Paris'te dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşmak ve kadının gücünü bu denli hissetmek çok gurur vericiydi" sözleriyle ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.