SON DAKİKA

Şarkıcı Gülşen de Dilber akımına kayıtsız kalamadı! İşte Gülşen'den o performans...

Şarkıcı Gülşen de Dilber akımına kayıtsız kalamadı! İşte Gülşen'den o performans...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haftalardır gündemi kasıp kavuran Dilber akımına uyan şarkıcı Gülşen, konserinde hem Sincanlı Erkal'ın dizideki Gemileri Yakarım şarkısını söyledi hem de beyaz mini elbisesiyle Dilber'in pavyon dansını yaptı.

İstanbul'da bir mekanda sahne alan Gülşen, beyaz mini elbisesiyle Dilber'in pavyon dansını yaparak büyük beğeni topladı. Ünlü şarkıcının performansı sosyal medyada da gündem oldu.

Gülşen'in performansına beğeni yağdı…

Gülşen'in performansını sosyal medya kullanıcıları da beğeni yağmuruna tuttu. Ünlü şarkıcının hayranları, "Gülşen her zaman olduğu gibi yine muhteşemdi", "Dilber akımına Gülşen'den muhteşem bir giriş", "Gülşen sahnede her zaman bambaşka bir enerji saçıyor" gibi yorumlarda bulundu.

Gülşen'in Dilber akımına uyması, akımın etkisini ve yaygınlığını gözler önüne serdi. Gülşen, Türkiye'nin en popüler ve başarılı şarkıcılarından biri olarak, Dilber akımına katılarak akımın daha da popülerleşmesine katkı sağladı.

Gülşen'in Dilber akımına katılması, sosyal medyada birçok farklı yoruma neden oldu. Bazı kullanıcılar, Gülşen'in bu hareketini cesur ve eğlenceli bulduklarını ifade etti.

Gülşen, daha önce de sahne kıyafetleriyle ve açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Gülşen, daha öncelerinde yaptığı açıklamalarında, "Ben kendim olmaktan korkmuyorum. Ne giydiğime, ne yaptığıma, ne söylediğime karışılmasını istemiyorum. Ben özgür bir kadınım ve bu özgürlüğümü her zaman koruyacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.