Schengen vizesi problemi sürüyor... Ünlü isimler Batılı ülkelere tepkili! Son vize mağduru Cem Belevi oldu!

Schengen vizesi problemi sürüyor... Ünlü isimler Batılı ülkelere tepkili! Son vize mağduru Cem Belevi oldu!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Hande Yener, Özcan Deniz, Fazıl Say, Başak Daşman derken bir sanatçı daha vize şoku yaşadı. Arkadaşının düğününe katılmak için Bremen'e giden Cem Belevi, Schengen vizesini Fransa'dan aldığı gerekçesiyle Almanya'ya sokulmadı, gözaltına alınmak istendi.

CEM BELEVİ MAĞDUR EDİLDİ...

Vatandaşlardan sonra sanat dünyasının ünlü isimleri de yaşadıkları vize problemleri nedeniyle Batılı ülkelere tepkili. Son vize kurbanı Cem Belevi oldu. Geçerli Schengen vizesi olmasına rağmen Almanya'ya giden sanatçı, havalimanından geri çevrildi.

Polis, ünlü sanatçıyı bahanelerle mağdur etti. Sanatçı, Bremen'den İstanbul'a aynı gün uçuş olmadığı gerekçesiyle bir gün gözaltında tutulmak istendi.

İSTANBUL'A GERİ GÖNDERİLDİ...

Gözaltını kabul etmeyen Belevi, Hamburg'a götürülüp oradan İstanbul'a gönderildi. Belevi'ye, Almanya'ya sokulmama nedeni olarak vizeyi Fransa'dan alması gösterildi.

Cem Belevi | ALEM FM

Hande Yener de konser için gideceği ABD'den vize alamamıştı. Özcan Deniz'in 2 Aralık'taki Almanya konseri de ekibinin vizeleri gecikince ertelenmişti. Fazıl Say ise yaşadığı vize problemi nedeniyle İngiltere'ye tepki göstermişti.

Kaynak: Sabah- Merve Yurtyapan

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.