SON DAKİKA

Selen Görgüzel kendisine gönderme yapan Gani Müjde'ye: "Pek işe yaramamış gibi duruyor ama sende!"

Selen Görgüzel kendisine gönderme yapan Gani Müjde'ye:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde, "Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütü... Doğal gerçek anne sütü. Bunların çabuk tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyona iyi geliyor. Bu ara yoğun tempoda çalışıyorum vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum, doktorum böyle bir şey tavsiye etti. Özellikle enfeksiyonla ilgili tüm konularda gerçek bir antibiyotik" demişti.

Anne sütü içtiğini açıklayan Selen Görgüzel itiraflarıyla gündem oldu!  Tepki gösterenler çok fazla... - Türkiye Gazetesi

Görgüzel'in açıklaması sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Yapımcı ve senarist Gani Müjde, "Anne sütünü sağdırıp içerek genç kalmaya çalışanlara müjde... İnsan b.kunda bol miktarda kalsiyum var... Kemiklere ve zeka gelişimine çok faydalı..." diyerek, şarkıyı ti'ye aldı.

Görgüzel ise, "Belli ki denenmiş afiyet olsun o zaman. Pek işe yaramamış gibi duruyor ama sende" diyerek, Müjde'ye göndermede bulundu.

Selen Görgüzel dinç kalmak için arkadaşının anne sütünü içiyor! – Haber  Sunum

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.