Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez açtı! Her detayı beğeni yağmuruna tutuldu...

Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez açtı! Her detayı beğeni yağmuruna tutuldu...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez bir dergi çekimi açarak kameralara poz verdi. Sarıkaya'nın evinin bazı köşelerinden çekilen kareleri büyük ilgi görürken evin bazı detayları ise çok konuşuldu. İşte Seranay Sarıkaya'nın evinden kareler...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya kariyeri ve Ünlü Şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşk hayatıyla magazin gündeminde sık sık yer alıyor.

Serenay Sarıkaya, çokça merak edilen İstanbul'daki evinin kapılarını ilk kez AD Middle East isimli dergisinin çekimi için açtı.

Kendi kadar evi de merak edilen oyuncunun evinin sade ama bir o kadarda lüks olduğu görüldü.

Oyuncunun sade ve şık olan evinin detayları gözlerden kaçmadı. Yatak odasında yatağının etrafında kullandığı beyaz perde dekoru ise çok beğenildi. Yatağında üstünde kullandığı otantik ayna ise dikkatlerden kaçmadı.

Her bir yeri ayrı detaya sahip olan evde banyoda kullanılan ayna dekorları da takipçileri tarafından çok beğenildi.

Güzel oyuncunun evindeki en dikkat çeken detay ise leopar desenindeki büyük kanepesi oldu. Serenay'ın leopar desenli koltuğunda verdiği pozlar, beğeni yağmuruna tutuldu.

Çeşitli bitkilerin yer aldığı geniş ve büyük ev, zevkli bir tasarıma sahip. İddialı renklerle sade dizayn edilen evin, otantik havası Sarıkaya'nın hayranlarını büyüledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.