Serenay Sarıkaya Seoul'de 'BVLGARI Studio'da boy gösterdi...

Serenay Sarıkaya Seoul'de 'BVLGARI Studio'da boy gösterdi...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Serenay Sarıkaya Seoul'da boy gösterdi… Bulgari, son vizyoner girişimi olan BVLGARI Studio’yu ortaya koymak için enerjik şehir Seoul’u seçti.

Bulgari Studio, Bulgari'nin yenilikçi ruhunun çağdaş yaratıcıların dâhiyane yetenekleriyle buluştuğu ve Maison'un ikonu B.zero'dan ilham alarak oluşturulmuş bir yaratıcılık platformu olarak ön plana çıkıyor.

Serenay Sarıkaya Bulgari'nin Türkiye elçisi oldu ve Seul'daki bir etkinlikte siyah bandanalı tarzıyla beğeni topladı.

Etkinlik, ihtişamlı Théâtre des Lumières'de gerçekleşti. Bulgari'nin Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı Laura Burdese, gazeteciler, editörler, influencerlar ve Bulgari Marka Elçileri Serenay Sarıkaya, LISA, model Hikari Mori, şarkıcı ve aktör Tomohisa Yamashita gibi global ikonların yer aldığı uluslararası konuklardan oluşan özel bir seyirciye ev sahipliği yaptı. K-pop yıldızı Min Gyu, aktör Alejandro Speitzer, influencer Pia Wurtzbach ve şarkıcı Pierre De Maere de dikkat çeken isimler arasındaydı.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.