Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz soluğu balayı yaptığı İbiza'da aldı! Yeni sevgilisi Burak Ateş ile birlikte!

Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz soluğu balayı yaptığı İbiza'da aldı! Yeni sevgilisi Burak Ateş ile birlikte!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Meedo, evliliklerini 29 Eylül'de resmen bitirmişti. Şeyma Subaşı, duruşmadan sonra birkaç kadın arkadaşıyla Paris'e gitmişti. Yeni işadamı sevgilisi Burak Ateş de arkasından soluğu Paris'te aldı. Şeyma Subaşı ile Burak Ateş, boşanmayı kutlamak için işadamının özel uçağıyla İbiza'ya gitti. Şeyma Subaşı, "En sevdiğim yer" dediği İbiza'da eski eşiyle balayı yapmıştı. Sabah'tan Bülent Cankurt yazısında yeni bir iddiada bulundu. 

Boşandılar ama birbirlerinden kopamadılar: Şeyma Subaşı ve Meedo Paris'te  partilerken görüntülendi! - Bolu Gündem

'Olayların kadını' Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin (Meedo) 151 gün süren evlilikleri, 29 Eylül'deki duruşmada resmen bitmişti. Şeyma, duruşmadan çıkıp doğruca İstanbul Havalimanı'na gitmiş, oradan da birkaç kadın arkadaşıyla boşanmasını kutlamak için Paris'e uçmuştu.

Adının aşk dedikodusuna karıştığı Burak Ateş de, arkasından soluğu Paris'te almıştı. Şeyma, Paris'te dört gün süren boşanma kutlamalarına devam etmek için önceki akşam İbiza'ya uçtu.

Şeyma Subaşı'ndan 'gelinlik' paylaşımı! Mısırlı sevgilisi kayıtsız kalamadı  - Magazin Haberleri

Asıl bomba şimdi geliyor! Şeyma'nın İbiza'ya, Burak Ateş'in kiraladığı özel uçakla gittiğini öğrendim. Tabii yanında Burak Ateş de varmış. Yani Şeyma, beş ay önce Meedo ile balayı yaptığı İbiza'da şimdi, boşanmadan önce aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Burak Ateş ile boşanmasını kutluyor!

Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder ile evlilik yolunda! - Trabzon Haber, Son  dakika Trabzon Haberleri

Evlenirken Miami ve İstanbul'da iki defa bekarlığa veda partisi düzenleyen Şeyma Subaşı'nın boşanma kutlamaları bakalım ne kadar sürecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.