SON DAKİKA

Şeyma Subaşı 'çıplak' bir şekilde poz verdi, elleriyle göğüslerini kapattı..!

Şeyma Subaşı 'çıplak' bir şekilde poz verdi, elleriyle göğüslerini kapattı..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Özel hayatıyla ve yaşam tarzıyla dillerden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın son paylaşımını görenler şoke oldu. Şimdilerde Bali tatilinde olan ünlü güzel, çıplak bir şekilde ayna karşısına geçti ve elleriyle göğüslerini kapattı. Cesur ayna pozunu da Instagram hesabından paylaşan Subaşı, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkat çekti.

Şeyma Subaşı Haberleri

Cesur paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen  Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Subaşı, kızı Melisa doğduktan sonra evliliğini noktalamıştı.

Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenmişti. Ancak Subaşı'nın bu evliliği sadece 5 ay sürmüştü.

Şeyma Subaşı'ndan Bali Tatilinde Cesur Paylaşımlar!Yurt İnternet Haber

POZLARI BÜYÜK YANKI UYANDIRIYOR…

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Şeyma Subaşı'nın büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Instagram hesabından da sık sık paylaşımlarda bulunan Şubaşı'nın pozları büyük yankı uyandırıyor.

BALİ TATİLİNDEN PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR…

Instagram hesabından tatil paylaşımlarına doymayan ünlü güzel, şimdilerde Bali'de dolu dizgin bir tatil geçiriyor. Bali tatilinden karelerini paylaşan Subaşı'nın kusursuz fiziği ve güzelliği büyük beğeni topluyor.

Şeyma Subaşı'ndan olay tatil pozu! Çıplak bir şekilde poz verdi, elleriyle göğüslerini kapattı - Resim: 4

SON PAYLAŞIMI ŞOKE ETTİ…

Yaşam tarzıyla da dikkakleri üzerine çeken Subaşı'nın son paylaşımı hayranlarını şoke etti.

ÜSTSÜZ BİR ŞEKİLDE POZ VERDİ…

Üstsüz bir şekilde ayna karşısına geçen Subaşı'nın elleriyle göğüslerini kapattığı poza bir bakan bir daha baktı. Ünlşü güzelin cesur paylaşımı sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Şeyma Subaşı'ndan olay tatil pozu! Çıplak bir şekilde poz verdi, elleriyle göğüslerini kapattı - Resim: 6

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.