SON DAKİKA

Simge Sağın'dan dikkat çeken bekarlık sözleri: “Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"

Simge Sağın'dan dikkat çeken bekarlık sözleri: “Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Uzun süredir aşkı arayan Simge Sağın’dan dikkat çeken bekarlık sözleri geldi. Sağın, “Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi? Ülkece bekarız” diyerek sitem etti.

Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Kostümüyle dikkat çeken şarkıcı, yine her zamanki gibi büyüledi. Sağın, geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda, yalnız olduğunu ama artık aşk istediğini ifade etmişti.

Aşka olan açlığını ve özlemini vurgulayan şarkıcı, aşkın hayatındaki önemine dikkat çekti. Simge Sağın, konserde aşkı konu alan parçaları seslendirirken izleyicilere yönelik ilginç bir çağrıda bulundu.

ÜLKECE BEKARIZ!

Sağın, duygusal parçalara sıra geldiğinde "Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?" diye sordu.

Ancak beklediği ilgiyi göremeyince "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?" diye espri yaparak dikkatleri üzerine çekti. Aşkın eksikliğinden dem vuran Sağın, "Ülkece bekarız yani! Ne olacak bu iş böyle? O zaman aşıklar için söyleyeceğim." sözleriyle konserine devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.