Sosyal medya bunu konuşuyor... Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'den dikkat çeken hamle!

Sosyal medya bunu konuşuyor... Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'den dikkat çeken hamle!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

'Yalı Çapkını' dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle gönüllere taht kuran Afra Saraçoğlu ve aynı dizide 'Ferit' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, bir süredir aşk yaşıyordu. Ancak daha sonra çiftin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Bir dargın bir barışık çiftin hareketi sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in set aşkı bitti - Patronlar Dünyası

'Yalı Çapkını' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkında flaş gelişme yaşandı.

Bir süre önce ayrılan çift, Instagram'dan birbirini takipten çıkmıştı. Barıştıkları söylenen ikili, yeniden takipleşmeye başladı.

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYE BAŞLADILAR

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYE BAŞLADILAR...

İkili Instagram'da yeniden birbirini takip etmeye başladı. İkilinin sosyal medya üzerinden yeniden birbirini takibe alması barışma iddialarını güçlendirdi.

Yalı Çapkını'nın başrolleri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'den setin  en'leri

'NE HALİM VARSA GÖRDÜM'

Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza atmıştı. Spor yaptığı anları yayımlayan 26 yaşındaki oyuncu, "Ne halim varsa gördüm" şeklindeki mesajıyla çok konuşulmuştu.

DÖRT YILLIK AŞKINDAN AYRILMIŞTI…

Afra Saraçoğlu dört yıl sevgili olduğu Mert Yazıcıoğlu'ndan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Ayrılık sonrası Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Mert Yazıcıoğlu kısa bir süre sonra Dilan Çiçek Deniz'le aşk yaşamaya başlamıştı.
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.