Spider-Man’in hikayesi baştan aşağı değişiyor... Güçlerini artık sihirden alacak!

Spider-Man’in hikayesi baştan aşağı değişiyor... Güçlerini artık sihirden alacak!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sinema dünyasının en popüler süper kahramanlardan biri olan Spider-Man'in hikayesinde izleyicileri şok edecek değişimler yaşanacak. İşte yeni hikayenin detayları...

Marvel'in sinametik evreninin en sevilen süper kahramanlarından Örümcek Adam’ın hayat hikayesi değişiyor.

2024’te yayınlanması planlanan yeni animasyon dizisi ‘Your Friendly Neighbourhood Spider-Man’ ile yepyeni bir senaryo geliyor.

Güçlerini sihirden alacak...

Spider-Man: Freshman Year’ olarak duyurulan ancak daha sonra ‘Your Friendly Neighbourhood Spider-Man’ adını alan animasyon dizisinde, Peter Parker’ın güçlerini radyoaktif bir örümcekten değil, sihirden aldığı ortaya çıktı.

D23 Expo’da gösterilen kliplerde, Peter’ın Midtown Lisesi’ndeki ilk gününde açılan bir portaldan Doctor Strange ve onunla savaştığı bir canavarın düştüğü görülüyor. Bu sırada portaldan çıkan bir örümcek Peter’ı ısırıyor ve ona güçlerini veriyor.

Çizgi romanlarda Örümcek Adam’ın alternatif versiyonları ve farklı köken hikayeleri mevcut. Örneğin, Spider-Man Noir isimli alternatif evrende yaşayan Örümcek Adam, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmıyordu. Örümcek Adam, bir tarihi eserin kırılmasıyla ortaya çıkan örümcek sürüsü tarafından ısırılıyor ve güçlerini bir örümcek tanrısından alıyordu.

İlk kez hikaye değişecek...

Ancak animasyon ve canlı aksiyon yapımlarında Örümcek Adam’ın kökeni hiç bu kadar kökten değiştirilmemişti. ‘Spider-Verse’ filmleri alternatif köken hikayelerine değinse de, ana hikayede böylesi bir değişiklik ilk kez yaşanacak.

Sonuç olarak, Örümcek Adam’ın kökeninin değiştirilmesi, özellikle alternatif bir zaman çizgisinde geçen bir hikaye için mantıklı bir adım. Bu değişiklik, karaktere yeni bir boyut katarken aynı zamanda hayranları da şaşırtacak gibi görünüyor. Bu değişikliğin Marvel Sinematik Evreni’ni etkilemesi şimdilik beklenmiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.