SON DAKİKA

Teoman'dan “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ilginç yanıt!

Teoman'dan “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ilginç yanıt!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Rock müziğin efsane ismi Teoman önceki akşam Cihangir’deydi. Muhabirlerin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “70’ten sonra olabilir, benim için evlilikte yaş kriteri yok” cevabını verdi. 55 yaşındaki Teoman 2012-2015 arası Ayşe Kaya ile evliydi.

Rock müziğin başarılı ismi Teoman, geçtiğimiz aylarda Bebek’te kameralara yansımıştı. Yalnız başına gittiği mekanda güzel havanın tadını çıkartan ünlü isim, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etmişti.

Emekli olmasıyla alakalı kendisine yöneltilen soruya içtenlikle cevap veren şarkıcı, "İnsanlar beni gençliğimden serseri Teoman olarak bildikleri için onlara komik geliyor" diye konuşmuştu.

"MENAJERİM BANA HARÇLIK VERİYOR"

"55 yaşındaki ünlü isim, "İlk maaşınızı alabildiniz mi veya bayram ikramiyenizi?" sorusuna ise şöyle yanıt vermişti:

"YAŞ KRİTERİM YOK"

55 yaşındaki Teoman, önceki gün Cihangir'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Teoman bey ilerleyen zamanlarda yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:

Şarkıcı, “Yeni bir albüm çalışmanız var mı?” sorusuna ise “Var tabii. Albüm yapmak benim için hiç problem değil. Çok çabuk yapıyorum. Stüdyoya giriyorum hiç uğraşmadan okuyup çıkıyorum. Benim için şarkı yazmakta aynı hiç sorun değil. Zaten bu saatten sonra şarkı yazmaya da ihtiyacım yok, çünkü çok şarkım var" cevabını verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.