Tuğba Büyüküstün saçlarına acımadı, kendi elleriyle kesti: "Saçlar anı biriktirir derler..."

Tuğba Büyüküstün saçlarına acımadı, kendi elleriyle kesti:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

‘Çemberimde Gül Oya’ , ‘Ihlamurlar Altında’ , ‘Sefirin Kızı’ gibi birçok projede yer alan ve son olarak ‘Zeytin Ağacı’ adlı diziyle kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün, ayna karşısına geçip upuzun saçlarını kesti. Büyüküstün o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

42 yaşındaki güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, rol aldığı projeler kadar Instagram paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Büyüküstün son olarak kestiği saçlarıyla adından söz ettirdi.

Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Tuba Büyüküstün, 6 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı paylaşımla en çok konuşulanlar arasına girdi.

ANLAMLI NOT: SAÇLAR ANI BİRİKTİRİR DERLER
Toprak ve Maya adlı ikiz kızlarıyla gözlerden uzak bir hayat sürdüren Büyüküstün, ayna karşısına geçip saçlarını kesti. Ünlü isim eline aldığı makasla saçlarının kırıklarını aldığı bir video paylaştı.

Paylaşımına manidar bir not ekleyen Tuba Büyüküstün, “Hiç duydunuz mu bilmiyorum saçlar anı biriktirir derler. Bazı anılarla vedalaşma vakti gelmişti.  Yenilerine... 10.10.2024, Paris” ifadelerini kullandı.

Tuba Büyüküstün kamera önünde saçlarını kesti! Altına yazdığı not kafaları  karıştırdı - Magazin Haberleri - TV100

HAYRANLARI YORUMSUZ BIRAKMADI
Tuba Büyüküstün’ün evde saçlarını kendisinin kesmesine hayranları şaşırdı. Takipçilerinden “Erkeklerin neden hiçbir şey hatırlamadığı belli oldu” , “Saçın tek tarafı bile benim tüm saçımdan çok” , “Bir sonraki kuaför ziyaretinde ‘Bu saçları kim kesti?’ sorusuna maruz kalacak” şeklinde esprili yorumlar geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.