Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz..!'

Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz..!'
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen, on binlerce canımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin üzerinden tam bir yıl geçti. Birçok ünlü isim, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştı.

Şahan Gökbakar: “6 Şubat depreminde kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Geride kalan sevdiklerine, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun... Unutmadık, unutmayacağız.”

Ezhel:Tam bir sene önce kaybettiğimiz canlarımızı saygıyla anıyorum. Güzel ülkemize ve insanımıza sabır ve baş sağlığı diliyorum.”

Hayko Cepkin: “Geçen sene bugün bu saatlerde Ankara yolundayım. 2-3 saat içinde otele ulaşmış olacağım. Yol yorgunu hemen yatacağım. Saat 04:17 de sarsıntıya uyanıp, İstanbul depremini yaşamış biri olarak sarsıntının uzunluğunu aklım almayacak. Sabah yola çıkacak ekibi hemen bilgilendireceğim. Buraya da şunları yazacağım. Ülkemizin ve halkımızın yaşadığı bu büyük acıyı dindirebilecek tek bir söz yoktur. Başımız sağolsun. Hayatını kaybedenlerin toprağı bol olsun, acılı ailelerimize yürekten sabırlar dilerim.”

Yılmaz Erdoğan: “6 Şubat 2023’te yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenleri saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmayacağız…”

Ezgi Mola: “Hiç geçmeyecek, azalmayacak, telafisi olmayan, tarifsiz acı.”

Işın Karaca: “Asla unutmuyoruz, asla affetmiyoruz.”

Ebru Gündeş: Unutmadık, unutmayacağız.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.