Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım..!

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ekranlara damga vuran Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Ferit karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Mert Ramazan Demir sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Demir yaptığı paylaşım ile takipçilerini ve hayranlarını korkuttu. İşte o paylaşım...

Yalı Çapkını'nın aşıkları sosyal medyayı salladı! Mert Ramazan Demir öpücük  atınca… "Kazım Ağa görmesin"

Ekranlara damga vuran ‘Yalı Çapkını’ dizisinde hayat verdiği Ferit karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Mert Ramazan Demir, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündemde olan ünlü iisimlerden biri.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir öyle bir halde yakalandı ki!

Aynı dizide başrolleri paylaştığı Afra Saraçoğlu ile yaşadığı inişli çıkışlı aşk ile de sık sık magazin gündemine düşüyor. En son ayrıldıkları öğrenilen çifften hayranlarına güzel haber gelmiş ve barıştıkları aynı evden çıkları görülmüştü.

Yalı Çapkını setinde kavga... Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir  birbirine girdi!

Sosyal medya hesabını sık kullanan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den gelecek yeni kareleri hayranları ve takipçileri dört gözle beklerken ünlü oyuncudan korkutan bir paylaşım geldi.

Paylaştığı fotoğrafta elllerinde kan olduğu görülen ünlü oyuncu fotoğrafın altına, "birinci kattan camdan atladım" notu düştü.

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım! - Resim: 4

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.