Ünlü oyuncu Pınar Deniz bebek mi bekliyor?

Ünlü oyuncu Pınar Deniz bebek mi bekliyor?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bir süredir yaşadığı aşkla magazine damga vuran Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın erteledikleri düğünleri için bir anda düğmeye basması kafa karıştırmıştı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; nikahın erkene çekilme nedeni Pınar Deniz'in hamileliğiymiş!

Yargı dizisiyle herkesi bir kez daha kendine hayran bırakan Pınar Deniz ve tıpkı kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor…

Pınar Deniz'den ayrılık iddialarına tepki: Neden çıkıyor bu haberler? -  Güncel Haberler

Geçtiğimiz günlerde evlilik hazırlıklarıyla gündeme gelen oyuncu çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın merakla beklenen nikâh tarihi belli olduktan sonra “bebek” detayı dikkat çekti.

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın eylül ayında evleneceklerini duyurması, dikkat çekmişti.

Çiftin bu kararının ardında Pınar Deniz’in hamile olduğu ortaya çıktı.

Üstündağ’ın yazısı şöyle;

Ekranların gözde isimlerinden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, hayranlarının ilgisini çeken bir aşk hikâyesi yaşıyor.
Genelde dizi sezonları biter bitmez evlenen oyuncular, yaz tatilinde hem yorgunluklarını atmak hem de uzun bir balayıyla yeni hayatlarına güzel bir başlangıç yapmak için bu dönemi tercih ediyor.
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın eylül ayında evleneceklerini duyurması, bende “Neden yaz başında evlenmediler” şüphesini uyandırmıştı. İşin aslını araştırınca ise çok özel bir gelişme ile karşılaştım!
Edindiğim bilgilere göre, çiftin bu kararının arkasında Pınar Deniz’in hamile olduğu gerçeği yatıyor.
Normal şartlarda bu yaz için bir düğün planı yapmayan çift, öğrendikleri bu mutlu haberle birlikte düğün tarihlerini öne çekmeye karar vermişler.
Eylül ayında nikâh masasına oturacak olan çift, bu kararla birlikte bebeklerini kucaklarına almadan önce evliliklerini resmiyete dökmek istemiş gibi görünüyor.
Bu sevindirici gelişmenin perde arkasını her zamanki gibi yine benden öğrendiniz! Çifte şimdiden mutluluklar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.