SON DAKİKA

Aleyna Tilki'den Filenin Sultanları için marş! "Fransa 'Sultanım' diye inleyecek..."

Aleyna Tilki'den Filenin Sultanları için marş!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Paris 2024 Olimpiyatları'nda mücadele veren Filenin Sultanları için marş yazdı. Seslendirdiği marşı sosyal medya hesabından duyuran Aleyna Tilki'ye binlerce beğeni yağdı.

Seslendirdiği 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum', 'Yalan' ve 'Bu Benim Masalım' gibi parçalarla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki, Paris Olimpiyat Oyunlarında Hollanda karşısında 2-0’dan gelerek rakibini 3-2 yenen Filenin Sultanları için şarkı yazdı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI...

Tilki, son dönemde aldıkları başarılarla adından söz ettiren A Milli Kadın Voleybol Takımı için seslendirdiği marşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ"

24 yaşındaki şarkıcı, yapmış olduğu paylaşımda; "Hayranlıkla izlediğimiz Filenin Sultanları'na sevgimi gururumu anlatmak çok derin ve anlamlıydı. Yolunuz açık olsun. Sizinle gurur duyuyoruz!" notunu düştü.

"DAHA GÜZELİ OLAMAZDI"

Sosyal medya kullanıcıları "Çok güzel olmuş, elinize sağlık", "Eline diline yüreğine sağlık çok güzel olmuş", "Daha güzeli olamazdı" ve "Tılsımlı bir ses böyle bir şey olamaz ya sardı ve de sarıyor..." yorumlarında bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.