Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun hızına yetişilemiyor! Bu kez da adı Ayşe Özyılmazel ile anılıyor...

Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun hızına yetişilemiyor! Bu kez da adı Ayşe Özyılmazel ile anılıyor...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, 20 yıllık eşi Aslı Sencer'den 2021 yılında boşanmıştı. Sivrioğlu'nun adı bu sürede bir çok isimle anıldı. Son olarak iddiaya göre, Somer Sivrioğlu Atina'ya arkadaşları ve oğlu ile tatile gideceği sırada tatili iptal edip 1 aydır gizli gizli görüştüğü Ayşe Özyılmazel ile bayram tatilini geçirmek üzere birlikte Alaçatı’ya gittiler. Yine söylentilere göre, birbirlerine aşık olduklarını itiraf eden çift ilk kez bayram tatilinde ortaya çıkmaya karar vermişler.

Geçtiğimiz günlerde ise Somer Sivrioğlu’nun adı Aslı Turanlı ile anılmıştı.

 İkili bir çorbacıda samimi görüntüler vermişti. Ancak adı aşk dedikodularına karışan ikiliden Aslı Turanlı çıkan haberlerin ardından bir açıklama yaparak sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

ŞEF GÖNLÜNÜ AYŞE ÖZYILMAZEL’E KAPTIRMIŞ!

İddialara göre ise; Somer Sivrioğlu Atina'ya arkadaşları ve oğlu ile tatile gideceği sırada tatili iptal edip 1 aydır gizli gizli görüştüğü şarkıcı-yazar Ayşe Özyılmazel ile bayram tatilini geçirmek üzere birlikte Alaçatı’ya gittiler.

1 aydır yoğun bir şekilde görüşen ve birbirlerine aşık olduklarını itiraf eden çift ilk kez bayram tatilinde ortaya çıkmaya karar verdiler.

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen şarkıcı Neco'nun küçük kızı Ayşe Özyılmazel, bir süre önce verdiğibir demeçte tükenmişlik sendromuna yakalandığını itiraf etmişti.

Ayşe Özyılmazel - Roket | İzlesene.com

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Ayşe Özyılmazel, 24 Ekim 1979'da Oya Germen ve sanatçı Neco'nun kızı olarak İstanbul'da doğdu. Zeynep Özyılmazel adında bir ablası, Leyla adında bir kız kardeşi ve Ali Nejat adında bir erkek kardeşi var.

İstek Semiha Şakir Lisesi'nden 1997 yılında mezun olan Ayşe Özyılmazel, Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl "Sana Bi'şey Olmasın" adlı ilk kitabını çıkardı. İstanbul Gelişim Orkestrası'nda bir süre görev aldıktan sonra Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı.

1 Temmuz 2011 tarihinde reklamcı Ali Taran ile Bodrum'da Semiramis Pekkan'ın villasında evlendi. Çift  28 Nisan 2012 günü boşandı.

21 Aralık 2009'da kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkaran, Özyılmazel'e bu albümde Yalın, Mert Ekren, Teoman, Tufan Taş, Nurkan Renda gibi isimler eşlik etti. Albümün fotoğraflarını ablası Zeynep Özyılmazel çekti.

Sanatçının müzik kariyerindeki ilk video klip ise Hakan Yonat tarafından, sözleri kendisine, müziği ise aynı zamanda albümünün de prodüktörlüğünü yapan Mert Ekren'e ait olan "Enerji"'ye çekildi. 2011 yılında 2. albümü "Sıfır Makyaj"ı çıkarttı. Aynı yıl Murat Boz'un ‘Kalamam Arkadaş’ şarkısının sözlerini yazarken, şarkıyı Mert Ekren ile birlikte besteledi. 2 Temmuz 2012'den itibaren bir müddet Star TV'de Alişan ile ‘Ayşe ile Alişan’ adlı programı sundu. Aynı yıl ilk teklisi "Su Gibi Gel"i çıkarttı.. 2013 yılında ikinci kitabı "Kalpten Düşme / Sahi Ben Neye İnanmıştım?" raflardaki yerini aldı.

Şubat 2014'te "Nefis" teklisini çıkartan, Ayşe Özyılmazel aynı yıl babası Neco'nun 1982 Eurovision Şarkı Yarışması'nda seslendirdiği "Hani" şarkısını babası ile birlikte yeniden seslendirdi ve kliplendirdi, Gülşen Aybaba tarafından yönetilen, Ersay Üner tarafından düzenlenen klipte kendisine babası Neco ve kardeşi Leyla Özyılmazel eşlik etti. 2015 yılında Roket, 2020 yılında Geri Dönülmüyor teklilerini piyasaya sundu.
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.