SON DAKİKA

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan ile evleneceği tarih belli oldu...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan ile evleneceği tarih belli oldu...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bir süredir genç aşkıyla yaşadığı aşkla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, birlikteliğiyle alakalı sık sık açıklama yapıyor. Son olarak sevgilisine evlenme teklifi eden Erbil hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı ünlü şovmen ve genç aşkının evleneceği tarih ve yer belli oldu.

Zaman zaman aşk hayatıyla adından söz ettiren şovmen Mehmet Ali Erbil, bu defa gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırdı. Mehmet Ali Erbil ile aynı evi paylaşmaya başladığı genç sevgilisi Gülseren Ceylan canlı yayında aşkını geçtiğimiz haftalarda haykırdı.

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ünlü şovmene  aşkını haykırdı - Quality Dergisi

Ancak evlilik haberlerinin ortaya çıkmasının ardından 66 yaşındaki ünlü şovmene ilk eşi Muhsine Kamiloğlu ve Tuğba Coşkun'dan olan oğlu Ali Sadi'nin bu evliliğe karşı çıktığı iddia edildi.

Mehmet Ali Erbil ise bu iddiaları "Onların bir tek istekleri benim mutlu olmam Ali Sadi bile alıştı valla" diye reddetti. Şimdi de usta şovmenin nikah detayları ortaya çıktı.

2.Sayfa'da yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle Kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planlıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.