Ünlü türkücü kendisini kucaklamaya çalışan hayranı yüzünden havuza düştü!

Ünlü türkücü kendisini kucaklamaya çalışan hayranı yüzünden havuza düştü!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ceylan ile olaylı bir şekilde boşanan Murat Kurşun talihsiz bir kaza yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'daki bir mekanda sahne alan ünlü türkücüye sarılmaya çalışan bir hayranıyla birlikte havuza düştü. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Ünlü müzisyen Murat Kurşun talihsiz bir kaza yaşadı. Kurşun, Bursa'daki bir mekanda geçtiğimiz hafta sonu konser verdi. Kurşun'un yanına gelmek isteyen alkollü hayranı koşarak sahneye gelirken bir anda hızını alamadı ve olanlar oldu.

MuratKurşun

Şarkı söylerken bir anda hayranının hamlesiyle kendisini havuzda bulan türkücü neye uğradığını şaşırdı. Kurşun'un havuza düşüren hayranı ise yanına giderek özür diledi.

Hayranının özrünü kabul eden şarkıcı çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılırken o anlar da bir kişi tarafından kaydedildi.

Havuza düştüğü görüntüyü Instagram hesabından yayınlayan Kurşun, "Geçen hafta Bursa'da sahne aldığım bir mekanda alkolün dozunu kaçıran abimiz beni havuza itti. Ben de bir anda ne olduğunu şaşırdım. Hatta belimi, dizimi havuzun dibine çarptım" ifadelerini kullandı. Ünlü türkücünün bu anları ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.