Yağmur Sarıoğlu'nun diyet sırrı... 88'den 50'ye düşerek tam 38 kilo vermeyi başardı!

Yağmur Sarıoğlu'nun diyet sırrı... 88'den 50'ye düşerek tam 38 kilo vermeyi başardı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Eski millî futbolcu Sabri Sarıoğlu ile evli olan Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinde 59 kilodan 88'e kadar çıkmıştı. Bunun yanı sıra yaptığı diyet sayesinde 88'den 50 kiloya kadar düşmeyi başarmıştı. Ayrıca tığ gibi olabilen Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflamış halini ilk kez görenler, adeta şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. İşte ünlü ismin kilo verme sürecindeki diyetinin sırrı…

Yağmur Sarıoğlu: Üç numaramla tanışmama az kaldı - Magazin Haberleri -  Milliyet

Yağmur Sarıoğlu ile Sabri Sarıoğlu, 2010 yılında evlenmişti. Bunun yanı sıra hamilelik sürecinde 88 kiloya kadar çıkan Yağmur Sarıoğlu, pek çok kişinin dikkatini çekmişti. Ancak uyguladığı diyet ile 38 kilo vermeyi başaran ünlü isim, 50'ye kadar düşmüştü. Ayrıca kilo verme sırrını da gizlemeyen Yağmur Sarıoğlu, zayıflamak isteyenlere adeta umut oldu.

YAĞMUR SARIOĞLU'NUN KİLO VERME SÜRECİNDEKİ DİYET

Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, son hamilelik sürecinin ardından 59'dan 88 kiloya kadar çıkmıştı. Ancak uyguladığı diyet ile 50 kiloya kadar düşen Yağmur Sarıoğlu, eşi Sabri Sarıoğlu ile çekindiği fotoğraflarla pek çok kişinin ilgisini çekti. Nitekim Yağmur Sarıoğlu'nun kilo vermiş halini görenler, adeta şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Yağmur Sarıoğlu 4 ayda 20 kilo verdi... 'Hedefim 53' - Son Dakika Magazin  Haberleri

Yağmur Sarıoğlu, aralıklı oruç yöntemi ile yediklerine ve içtiklerine özen gösterdi. Bunun yanı sıra sağlıklı bir şekilde beslenen ünlü isim, sık sık yürüyüş yaparak kardiyo antrenmanları da gerçekleştirdi. Sonucunda ise Sarıoğlu, 88'den 50 kiloya düşmeyi başardı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.