Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in "tatil kafası" hali hiç beğenilmedi..!

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden romantik anlarını da paylaşmaktan çekinmeyen Deniz bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü ismin son hali hiç beğenilmedi.

Yüzük takıldı... Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! - Son Dakika  Magazin Haberleri

Son olarak Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin Erguvan karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz dizisinin final yapmasının ardından soluğu sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte tatilde aldı.

Şimdilerde tatilin keyfini çıkaran Pınar Deniz, bu kez de radikal imaj değişikliği ile dikkat çekti. Saçlarına Afrika örgüsü yaptıran ünlü oyuncunun yeni halini görenler adeta tanımakta zorlandı.

Ünlü oyuncu yeni tarzını gösterdiği son paylaşımına "tatil kafası" notunu düştü.

YORUM YAĞDI…
Pınar Deniz'in yeni imajını görenler ise; 'Ay tanıyamadım', 'Başka biri gibi', 'Kendini çirkinleştirme', 'Hiç yakışmamış', 'eski halin daha iyi' gibi yorumlar yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.