SON DAKİKA

Yaş farkı tepki çekmişti! Fenomen Ala Tokel: 'Umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur'

Yaş farkı tepki çekmişti! Fenomen Ala Tokel: 'Umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur'
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giyen eski milli futbolcu Arda Turan'ın hayatını konu alan belgeselin ön gösterimi, önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti. Futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım ile aşk yaşayan fenomen Ala Tokel de geceye katılan isimler arasındaydı.

Bertuğ Yıldırım ile Ala Tokel aşk yaşıyor! Şaşkına döndüler... - Futbol  Haberleri - Spor

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Özgür Yıldırım (22) ile Ala Tokel (30), bir süredir aşk yaşıyor. Çiftin parmağındaki yüzükler dikkat çekmiş, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlandıkları yorumları yapılmıştı.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın hayatını konu alan 'Arda Turan Yüzleşme' adlı belgeselin galasına katılan sosyal medya fenomeni, 'yüzük' sorusunu cevapladı.

'EVLİLİK' AÇIKLAMASI

İlişkisinin tam gaz devam ettiğini dile getiren Tokel, "Bu aileler arasında yapılmış bir şey değil. Biz aramızda sevgimizin simgesi olarak yüzük taktık. Doğru zamanda umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur. İnşallah. Şu an her şey harika gidiyor. Yurt dışında hangi takıma giderse ben de yanında gitmeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"YAŞA DAİR HİÇBİR SORUN YAŞAMIYORUZ"

Sevgilisiyle arasında sekiz yaş olan 30 yaşındaki fenomen, "Sürekli kendinden küçük erkeklerle sevgili oluyor" eleştirisine tepki göstermişti:

“Ben mutluyum, o mutlu. Yaşa dair hiçbir sorun yaşamıyoruz. Fark etmiyoruz bile. Siz burada yazmadıkça aklımıza dahi gelmiyor. Çünkü hissettiklerimiz ve kafamız bir. Başka bir şey düşünmüyoruz. Çok mutluyuz. Ve umarım sonsuza dek sürer. Başka sorusu olan?”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.