Yasemin Özilhan’ın akşam yemeği sosyal medyanın diline düştü! “Gerçekten mi?”

Yasemin Özilhan’ın akşam yemeği sosyal medyanın diline düştü! “Gerçekten mi?”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

İzzet Özilhan ile evliliği sonrası oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam etti. Lüks yaşamıyla zaman zaman gündeme gelen Özilhan, bu kez akşam yemeğini takipçileriyle paylaştı. Yedikleri sosyal medyanın diline düştü.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturan Yasemin Özilhan, ekranlara veda etme kararı aldı. Bu evlilikten iki kız çocuğu olan Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam etti.

Yaşadığı değişim ve lüks yaşamıyla sık sık gündeme gelen sosyetik isim, bu kez akşam yemeği paylaşımıyla dikkat çekti.

"AKŞAM YEMEĞİM"

Fit kalmak için hemen her gün spor yapan Özilhan'ın tam tamına 3 yumurtalı, 3 beyazlı akşam yemeği sosyal medyanın diline düştü.

Özilhan'ın paylaşımına sosyal medyada ise şu yorumlar yapıldı:

"Böyle yan yana da görünce ne bileyim..."

"Yasemin Hanım gerçekten 3 yumurta mı?"

"Sağlıklı besleniyor"

ULTRA LÜKS EVİ OLAY OLDU! HER AYRINTISINDA SERVET YATIYOR…

Özilhan rahat spor yapabilmek için Boğaz manzaralı süper lüks villasının alt katını 500 bin lira ödeyerek spor salonuna çevirdi. Yürüyüş bandından ağırlığa kadar birçok spor aletine burada yer veren Yasemin Özilhan, spor salonlarını kum torbalarıyla da donattı.

Villanın alt katına buhar odası ve sauna da yaptıran Özilhan, spor yaptıkları alanın yalıtımı ve havalandırması için de hiçbir masraftan kaçınmadığı biliniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.