Yüzündeki izlerden kurtulunca Serenay Sarıkaya'ya benzetilen İzel'den tatlı sert açıklama: "Ne kadar hoş olsa da,.."

Yüzündeki izlerden kurtulunca Serenay Sarıkaya'ya benzetilen İzel'den tatlı sert açıklama:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sevgilisi Hakan Verbiç’le birlikte Çeşme’de tatil yaparken bir fotoğraf paylaşan İzel’in yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’ya benzetilen şarkıcı İzel’den çok geçmeden açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı İzel, sevgilisi müzisyen Hakan Verbiç ile birlikte tatil için Çeşme'ye gitti. Çift, fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. 55 yaşındaki ünlü sanatçının görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu, Serenay Sarıkaya'ya benzetenler oldu.

Sosyal medya hesabında bir açıklama yapan İzel, paylaştığı fotoğrafa sadece ince ve basit bir filtre uygulandığını belirterek şunları yazdı:

HİÇ KENDİ GENÇLİĞİME BENZEDİĞİMİ DÜŞÜNMEDİNİZ Mİ! 

"Ve bir benzetme daha. Bu sefer de güzeller güzeli Serenay Sarıkaya'ya benzetmişsiniz. Bu beni tabi ki mutlu eder.

Sürekli benden oldukça genç güzel birilerine benzetmeniz, ne kadar hoş olsa da. Hiç kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi???

NOT:Bu arada ne kadar inanmasananızda bu fotografda fotoshop hiç yok, sadece cildim için çok ince ve basit bir filtre var. Herkese güzel günler, sevgiler"

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.