Zeynep Beşerler ihaneti affetmedi! Sessiz sedasız boşandılar..!

Zeynep Beşerler ihaneti affetmedi! Sessiz sedasız boşandılar..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Uzun süredir Ayşegül adında tekstilci bir kadın ile yasak aşk yaşayan ve boşanmak isteyen Zeynep Beşerler'in eşi Emir İçgören, geçtiğimiz yaz başı evini terk edip Etiler'de kiraladığı bir evde yaşamaya başlamıştı. Zeynep Beşerler ise, kendisini aldatan ve onurunu kıran eşini uğraştırmak için boşanmaya yanaşmıyordu. Güzel oyuncu Zeynep Beşerler sonunda pes etti. Zeynep Beşerler ile Emir İçgören geçtiğimiz ay sessiz sedasız boşandı. Emir İçgören'in yasak aşk yaşadığı ve uğruna yuvasını yıktığı sevgilisinin ise kim olduğu ortaya çıktı... Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle;

HABERLER: Ünlü çift boşanıyor! 'İhanet' cevabı dikkat çekti - Magazin  Haberleri - Milliyet

"Oyuncu Zeynep Beşerler ile iş insanı Emir İçgören'in boşanma aşamasında olduğunu yazmıştım geçen hafta. Meğer, önceki ay sessiz sedasız boşanmışlar!

Yaz başı evini terk edip Etiler'de kiraladığı evde yaşamaya başlayan ve boşanmak isteyen taraf olan Emir İçgören, sonunda muradına ermiş anlayacağınız!

Bu arada Emir Bey'in yasak aşk yaşadığı Ayşegül Hanım'ın kim olduğunu da öğrendim.

Ayşegül Hanım, yıllardır mayo ve bikini markasıyla adından söz ettiren tasarımcı Ayşegül Kuru imiş.

Ben henüz rastlamadım ama Emir İçgören, boşandıktan sonra sevgilisi Ayşegül Kuru ile ortalarda arz-ı endam eylemeye başlamış.

Yazının devamı için TIKLAYIN!

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.